KISZÁLLÍTÁS

Hetente egyszer kézműves termékeinket díjtalanul kiszállítjuk, amelyek között szerepel házi tej, kakaó, kefir, natúr és rétegelt-gyümölcsös joghurtok, fűszeres sajtok, illetve a baranyai partner szövetkezeteink kézműves termékeit is értékesítjük.

Kézműves termékeink házhoz szállítással megrendelhetők a helybolfinomat@gmail.com e-mail címen, a +36 30 381 33 00 telefonszámon, vagy Facebook oldalunkon üzenetben: https://www.facebook.com/csuporkahertelend Jelenleg hetente egyszer, szerdánként visszük házhoz a termékeket, rendelést leadni minden PÉNTEKEN 16 ÓRÁIG lehet!

Féle termékcsoport

Féle termék

A CSUPORKA KÜLÖNLEGES, MERT …

Helyi alapanyagokból készült, egészséges, adalékanyag-mentes termékeket gyártunk, amely tökéletes példája a „farmtól az asztalig” elvnek. Tevékenységünket tavaly a Szentlőrinci Gazdanapon is elismerték Mezőgazdasági Nagydíjjal. Termékeink azon fogyasztóknak is eleget tesznek, akiknek fontos az egészséges táplálkozás, figyelnek a környezetre, támogatják a helyi gazdaságokat. Portékáink kézműves eljárás eredményei, fontos, hogy előállításuk során őrizzük a hagyományokat és egészséges élelmiszereket készítsünk.

Kapcsolat

Írjon üzenetet nekünk (helybolfinomat@gmail.com)

vagy hívjon minket — +36 30 381 3300

Kövessen minket a közösségi oldalainkon is!

CSUPORKA. TEJBŐL. HELYBŐL.

+36 30 381 3300

helybolfinomat@gmail.com

7394 Magyarhertelend, Kossuth L. u. 46.