A SZÖVETKEZETRŐL

A Fructus Start Tejtermékgyártó Szociális Szövetkezet 2015-ben alakult. Ezalatt az idő alatt a működő szövetkezetben már prémium minőségű termékeket állítunk elő. Baranya megyében és a megyén kívül is próbáljuk összefogni a szervezeteket, együttműködéseket kialakítani. Mindannyian különböző termékcsoportok előállításával foglalkozunk, így nem versenytársak vagyunk, hanem jól kiegészítjük egymást. A borhoz jól illik a sajt, a mároki szörpöket pedig remekül kiegészíti az orfűi forrásvíz.

Tevékenységünket a Szentlőrinci Gazdanapon Mezőgazdasági Nagydíjjal ismerték el, ezt a Helyből Finomat Szövetkezeti Együttműködésnek köszönhetjük, amely hat település – Magyarhertelend, Márok, Magyarbóly, Palkonya, Egerág és Orfű – szociális szövetkezeteiből alakult meg.

A magyarhertelendi Fructus Start Tejtermékgyártó Szociális Szövetkezetben tehát sajtokat, joghurtokat, tejtermékeket gyártunk, a Márokért Szociális Szövetkezet lekvárokat, szörpöket, savanyúságokat készít, az orfűi Mecsek Kincse Szociális Szövetkezet forrásvízből palackozott friss szódát és ásványvizet állít elő, a magyarbólyi Településszerviz Szociális Szövetkezet és a Palkonyai Termelői Piac Szociális Szövetkezet 100 %-os gyümölcsleveket, borokat, az Egerági Szociális Szövetkezet pedig sertéshústermékeket készít.

A termékek a szociális szövetkezetek üzleteiben érhetők el, azon dolgozunk, hogy egymás boltjaiban is megvásárolhatók legyenek a többi szövetkezet termékei.

A magyarhertelendi üzlet
(7394 Magyarhertelend, Kossuth u. 46.) nyitva tartása:

hétfő – péntek: 8.00 – 12.00

Kapcsolat

Írjon üzenetet nekünk (helybolfinomat@gmail.com)

vagy hívjon minket — +36 30 381 3300

Kövessen minket a közösségi oldalainkon is!

CSUPORKA. TEJBŐL. HELYBŐL.

+36 30 381 3300

helybolfinomat@gmail.com

7394 Magyarhertelend, Kossuth L. u. 46.